amri's FotoPage

By: Amri Efendi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 11-Feb-2009 04:59 Email | Share | | Bookmark
MY HDR

A Famosa
Church
Gerbang Masjid Selat Melaka
View all 5 photos...
Just try and still learning High Dynamic Range (HDR)


Friday, 9-May-2008 02:08 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinanku.. 01032008 & 02032008

 
 
 
View all 34 photos...
01.03.2008 jam 9.00 mlm..sah lah aku menjadi milikmu..suamimu...temerti sebuah janji..dirimu akn ku tetap sayangi dan cintai selamanya...Moga kita kekal selamanya dalam melayari sebuah bahtera kehidupan ini...susah senang suka duka cubaan,dugaan,ranau onak dan duri sama-sama kita harungi bersama.....


Buat sedara mara dari kuantan, temerloh,jengka dan seluruh pelusuk malaysia dan negeri pahang, mak abah yang datang dari jauh.. thanks a lot.. tak lupa sangat-sangat tak lupa juga kepada Gang Megat Rambai.. engkorang memang best..terima kaseh banyak2..jasa korang semua tidak akan aku lupa...



Kesemua gambar hasil albumkahwin.com
Sham Kadok- pinjam Kamera Gua- Thanks bro..


Saturday, 8-Mar-2008 08:59 Email | Share | | Bookmark
Honeymoon at Rosa Pasadena cameron highland..

Ni lah tempat bermalam..dapat lah jugak 3 hari 2 malam..
Dinner@secret
Dinner
View all 19 photos...
Yihaa...

Rasanya gi sini pun tak planning pun.. ikut hati jer.. Pada asal planning awalnya nak pergi Langkawi, tapi atas kesuntukan masa isteriku tiada cuti yang banyak (kebetulan cuti sekolah hanya 1 minggu sahaja) maka try je lah dulu.. orang kata syok.. sejuk... best.. sunyi.. damai..

Sebenarnya atas kebetulan jugak menghadiri majlis member baik ( gang Megat Rambai ) bertunang di Ipoh, selepas je selesai majlis tersebut, aku n wife tercinta pun gamble jer gi Cameron..takut gak nak gi, takut hotel full.. maklum la cuti sekolah..

Petang dalam jam 3 petang aku berjaya menjejaki bumi Cameron Highland.. Damainya.. Syoknya...
Puas jugak cari hotel.. Last2 dapat jugak di area Berinchang.. Rosa Pasadena Hotel.. Goment rate dapat ar RM250.00 pernite.. belasah.. Demi Wife Tercinta..


Thursday, 24-Jan-2008 09:20 Email | Share | | Bookmark
Bila satu hari itu aku balik kampung

Budak Achik & Ayang
abg adik
adik abg
View all 34 photos...
Indah pemandangan sejuk suasana aku sampai dan menjejaki kaki di Tanah Rancangan Felda Tersang 01, 45 Km dari Raub Pahang... sejauh 550 Km dari Jb..dari situlah destinasi asalku untuk sesuap nasi..

Sudah sekian lama tidak aku balik menjenguk suasana desa yg telah banyak memberi aku pengalaman hidup susah senang...Felda inilah yang telah membesarkan aku selama usia aku kini...

Hari ini,aku akn berjumpa keluarga yang sudah lama aku rindukan..suasana...Indah sekali...berdamping kini aku dengan tunang tersayang...

Lama juga tidak ku temu kenalan-kenalan nakal yang biol...hahaha


Friday, 11-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Futsal Piala Pengarah 2007

Futsal Masm 2007


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net